D. ReaL NaMe :Yiannis Nikolis
Char Name :Kanonis
Class :Shamman
Spec :Elemental
Armory (link)
Alt Characters :none
Raid Expirience :none
Poses meres tin evdomada eiste online (kai poies an den eiste everyday ) :kathe mera ektws an gia kapoio logo vriskomai ektws Attikis
Poses wres ka8e mera ? :4-8
Poios o logos poy 8elete na mpeite stoys NoNaMeS ? :Exw akousei kala logia, exw filo (Kataram), mou ekanan whisp in game kai mou hpan na kanw aitisi an endiaferomai
Poio itan to proigoumeno guild sas kai gia poio logo figate apo ayto ? :Fatality, ligoi 70 lvl kamia periptwsh na phgainame heroic poso mallon raid
Otan kanoume raid exete tin orexi me to na eiste etoimoi apo 8ema flask food reagents kai polla g gia repairs ? :Ofc
Exete Ventrilo 3.0.1 & Mic ? :oxi
Ti perimenete apo tous nonames kai poies oi prosdokies sas ? :Apo tous NoNaMeS perimenw filiko klima(polu simantiko pistevw) kai meta progress
Pisteyete oti mporeite na leitoyrgisete me ena sinolo atomon , na dexteite kapoia rules ta opoia exoyme san guild kai na eiste tipikos os'on afora raid ktl ktl ?
Sigoura
E. Pera apo ayta poy sas zitoyntai na grapsete mporeite na grapsete oti allo 8ewreite oti eseis einai simantiko kai xrisimo gia to guild. Mas aresei na diavazoyme megala kai terastia application kai den exoyme kanena problem me ayto
Opws boreite na katalavete eimai neos sta 70 lvl xwris polu expirience. Afto pou 8elw einai na arxisw apo ta xamhla(logiko) kai stadiaka na apokthsw expirience kai gear kai na proxwrisw sta duskola. Elpizw na eiste diatethumenoi na me voithisete. Episis den exw provlhma na alla3w spec apla den exw ebeiria kai gear gia healer, kai to dps einai afto pou mou aresei. Ginw den ginw dektos tha ithela na epikoinwnisete mazi mou kai na mou peite to logo.Exw tin diathesi na apoktisw tis prodiagrafes pou zitate apla enimerwste me.